Categories
Assignment Help

Which line from act 1 of the importance of being earnest is an epigram? A. “There is no good offering a large reward now that the thing is found.” B. “… you have no right whatsoever to read what is written inside.” C. “More than half of modern culture depends on what one shouldn’t read.” D. “Well, if you want to know, Cecily happens to be my aunt.”


“More than half of modern culture depends on what one shouldn’t read.”

An epigram is a clever or witty saying that expresses an idea. This line epitomizes how Wilde feels about the ideals of morality during his time period. A strict set of rules that most people don’t follow. This also fits with the title as Ernest turns out not to be very earnest. The other lines are simply statements from the characters.

Categories
Assignment Help

He would hang out no signals, he would take notice of none. He knew that a yearning glance fell upon him, now and then, through a film of tears, but he refused recognition of it. Based on the information about Tom’s aunt provided in these lines from the excerpt, it is clear that Tom’s aunt is crying and looking at him hopefully Tom is yelling at his aunt and making her feel bad Tom’s aunt is yelling at him and making him feel bad Tom is crying and looking at his aunt hopefully



He would hang out no signals, he would take notice of none. He knew that a yearning glance fell upon him, now and then, through a film of tears, but he refused recognition of it. Based on the information about Tom’s aunt provided in these lines from the excerpt, it is clear that Tom’s aunt is crying and looking at him hopefully Tom is yelling at his aunt and making her feel bad Tom’s aunt is yelling at him and making him feel bad Tom is crying and looking at his aunt hopefully

Categories
Assignment Help

What is aunt Georgiana’s consolation in the wilderness A. Music B. Her nephew C. Religion D. Her husband


(based on In a Sentimental Mood)
Seeing your lips, so soft in the pale moonlight.
Seeing your eyes, they make melt without putting up a fight.
Your hair, the way it falls down on your shoulders, just above that satin black dress of yours.
Endless possibilities, open doors.
Skin, like the velvet petals of a rose.
What makes me crazy about you, no one knows.
All I know is, I’m yours even if it’s only for the night.
Right now, you’re never leaving my sight.

Hope this is good enough. I’m just a high school senior.

Categories
Assignment Help

Read the excerpt from “The Pobble Who Has No Toes” by Edward Lear. What is the rhyme scheme? The Pobble who has no toes Swam across the Bristol Channel; But before he set out he wrapped his nose In a piece of scarlet flannel. For his Aunt Jobiska said “No harm Can come to his toes if his nose is warm; And it’s perfectly known that a Pobble’s toes Are safe,—provided he minds his nose!” abcb efgf abbc dede abab ccdd abbc deed


Since a tiny tender child of four,
There’s nothing that I dreamt of more,
Than to jump aboard a great big ship,
A telescope, a map, a sword, by my hip,
To feel the sea breeze in my hair,
To stroke my parrot on the wood chair,
To be bold and brave and happy as can be,
To trek and travel and sail the seven seas.

8 lines. Rhyme scheme aabbccdd. If I managed to write that in about 4 minutes, you could write something much better and longer in like 30 minutes. You can use my rubbish poem as inspiration lol. Good luck X

Categories
Assignment Help

Your aunt has a fear that makes it difficult for her to leave her home. she feels trapped and is unable to work or engage in any type of activity that requires going outside of her home. you are not surprised when you find out your aunt is diagnosed with


Economic profit is calculated as:

Economic profit = Total Revenues – Total Cost

Total cost both includes explicit and implicit cost. In
this case, the explicit cost is $8,000 while the implicit cost is $64,000.
Explicit cost is a direct payment made to run the business while implicit cost
is the opportunity as accountant that is lost. Therefore,

Economic profit = $150,000 – ($8,000 + $64,000)

Economic profit = $78,000

Categories
Assignment Help

What does aunt Alexandra call Atticus when he comes home from the trial that makes her show empathy for him


Answer:


I don’t really want to go to that graduation ceremony, Mom. I don’t care about Brenda’s graduation at all. He won’t stop repeating what a great class they were and that they have a great future to go. It’s annoying, Mom. – Tommy said-


You’ve got to go, Tommy. – Mom said – Brenda will be sad if you don’t go.


Explanation:


The original conversation shows the use of more formal vocabulary and structure, in the provided answer some of the words and expressions were changed by more popular ones without going to the full opposite by presenting a totally informal conversation all covered with slang words.

Popular words are considered “natural” in spoken English.

Categories
Assignment Help

Samira went to a party with a new friend, Saul. Saul drove but then used illegal drugs at the party. He is not safe to drive. As the party dies down, Saul tells Samira that it’s past his curfew and time to go home. Which is the best example of assertive refusal that Samira could use to keep herself safe? A. Samira looks away and says no every time Saul tells her to get in the car. Samira tells him she still wants to stay at the party. B. Samira looks away and firmly says no at first, but later she gets in the car and lets Saul drive her home. C. Samira stands up straight and shakes her head, but then she gets in the car and lets Saul drive her home anyway. D. Samira stands up straight, shakes her head, and firmly says no every time Saul asks her to get in the car. She then waits for her aunt to come pick her up.

While when you use a fitness center, you have access to more machines, and more resources, when at home, you are more likely to have the amenities you would like, and more focus on your exercise, and less on others. As far as cost, if you are looking to buy machines, then it would be much cheaper to go to a fitness center, but if you are looking to do exercises with items you may already have, or other cheap items, then it would, in that case be more cost effective to work out at home.

Categories
Assignment Help

Drawing from the passage, how does Bertie feel about Gussie? (5 points) Bertie dislikes Gussie, especially when involving Aunt Agatha. Bertie is indifferent to Gussie, because Gussie seldom visits. Bertie is sorry for Gussie, because Gussie is always getting into trouble. Bertie knows Gussie well, especially that Gussie tends to get into trouble.

#1) Why does jack want to become leader?

Answer: I believe that the reason why he wants to become leader is because he wants power. He gets tired of the rules and the way Jack and Piggy constantly reprehend his actions. For this reason he wanted to become leader and have the power to decide how things should be done and if they are right or wrong.

#2) Which event foreshadows the boy’s descent into savagery

Answer: Out of all the options that are presented the one that represents the event that foreshadows the boy’s descent into savagery is A) Jack punches piggy in the stomach and smacks his glasses off.

#3) What does the cracking of a lens of piggy’s glasses represent?

Answer: The cracking of a lens of piggy’s glasses represent A) another blow to the power of reason and logic on the Island. The boy start ignoring their morality and start listening to their instincts.

#4) Why does jack most likely steal piggy’s glasses?

Answer: The options that best represents why Jack most likely steals piggy’s glasses is D) Jack wants control over the boys. The reason being that the glasses are what they use to light a fire and try to send a signal for help. This means that whoever obtains them has the power to survive.

#5) Why does Jack most likely steal piggy’s glasses?

Answer: The options that best represents why Jack most likely steals piggy’s glasses is D) Jack wants control over the boys. The reason being that the glasses are what they use to light a fire and try to send a signal for help. This means that whoever obtains them has the power to survive.

#6) Which is a defining aspect of Rogers character ?

Answer: Out of all the options that are available the one that is a defining aspect of Rogers character is answer choice C) Roger takes advantage of the island environment to act on his most immoral impulses. He was cruel from the start and their circumstances only fueled his instincts to act as a savage. He also murdered piggy hitting him with a rock.

#7) What does the pig’s head symbolize?

Answer: The one that best represents what the pig’s head symbolizes is answer choice A) The decent into savagery. It represents lawlessness and violence and it indicates the boy’s lose of all morality and civilization.

#8) Why is Simon’s murder the climax of the novel?

Answer: I believe that Simon’s murder is the climax of the novel B) because it’s where the action reaches a critical turning point in the story.

#9) Why does one of the boys at the beginning of the novel compare their experience on the island to that of the characters in coral island?

Answer: The option that best represents why one of the boys at the beginning of the novel compares their experience on the island to that of the characters in coral island is A) Because he thinks they will have an adventure like the boys did in the coral island.

I hope it helps, Regards.