Categories
Assignment Help

Mr. pines thought ms. smith was the ideal employee. smith was an impressive person and attended all social functions of the company. however, during the past year she had trouble meeting sales quotas. nevertheless, on her performance appraisal, pines rated smith as one of the top salespeople. on hearing this, other salespeople complained that pines must guard against ____ in rating smith.

[ad_1]

Answered by answersmine AT 22/10/2019 – 02:29 AM

The answer in the space provided is that Pines must guard against overemphasizing issues in which are not completely unjust for he only has a handful of facts of picking his ideal employee when he does not know the rest of the performance and that he should not under emphasize others for it is not fair for those people who deserves to have the title and the only reason that they were degraded because of his judgments.

[ad_2]

Categories
Assignment Help

Your desktop computer monitor is not displaying a picture.what do you do to trouble shoot the problem?

[ad_1]

Your desktop computer monitor is not displaying a picture.what do you do to trouble shoot the problem?

[ad_2]

Categories
Assignment Help

Read the excerpt from “mother tongue.” lately, ive been giving more thought to the kind of english my mother speaks. like others, i have described it to people as broken or fractured english. but i wince when i say that. it has always bothered me that i can think of no other way to describe it other than broken, as if it were damaged and needed to be fixed, as if it lacked a certain wholeness and soundness. what best supports the inference that tan believes nonstandard english is no less valid than standard english? tan spends a lot of time thinking about her mothers fractured english. tan has trouble thinking of descriptive words when she is writing. tans american education makes it difficult for her to understand her mother. tan winces when she describes her mothers english as broken.

[ad_1]

Answer :

The following option best supports the inference that tan believes nonstandard English is no less valid than standard English :

Tan winces when she describes her mothers English as broken.

Tan winces because she considers her mother’s nonstandard English as her mother tongue. It is perfectly clear and natural to her. It is full of vivid descriptions, clear observations and imagery. Nonstandard English is close to her heart because it is the language that helped her to make sense of the world.

[ad_2]

Categories
Assignment Help

I am having trouble understanding the concept of completing the square in math. Could someone please assist me on how to do so?

[ad_1]

Solution:

The Given Rectangle having dimensions

Length = 80 cm

Breadth = 50 cm

Let the Six squares which has been cut from this rectangle have side of length a cm.

Area of each square = (Side)²= a²

Area of 6 Identical Squares = 6 × a²= 6 a²

If four squares are cut from four corners and two along Length,

then , Length of Box = (80 – 3 a)cm, Breadth of Box = (50 – 2 a)cm, Height = a cm

Volume of Box =V = Length × Breadth × Height

    V = (80 – 3 a)× (50 – 2 a)× a

     V   = 4000 a – 310 a² + 6 a³

For Maximum Volume

V’= 0 , where V’ = Derivative of V with respect to a.

V’= 4000 – 620 a + 18 a²

V’ =0

18 a² – 620 a + 4000= 0

9 a² – 310 a + 2000=0

using determinant method

a = frac{310pmsqrt{96100-72000}}{18}=frac{310pm155}{18}=frac{310-155}{18}=8.6 cm

V”=1 8 a – 310 = -ve

which shows , when a = 8.6 cm , volume is maximum.

So, V = 4000×8.6 – 310×(8.6)²+6×(8.6)³=15288.736 cm³

OR

If four squares are cut from four corners and two along Breadth,

then , Length of Box = (80 – 2 a)cm, Breadth of Box = (50 –  3 a)cm, Height = a cm

Volume of Box =V = Length × Breadth × Height

    V = (80 – 2 a)× (50 – 3 a)× a

     V   = 4000 a – 340 a² + 6 a³

For Maximum Volume

V’= 0 , where V’ = Derivative of V with respect to a.

V’= 4000 – 680 a + 18 a²

V’ =0

18 a² – 680 a + 4000= 0

9 a² – 340 a + 2000=0

Using Determinant method

a = frac{340pmsqrt{115600-72000}}{18}=frac{340pm209}{18}=frac{131}{18}=7.6 cm

V”=18 a -340= -ve value when a = 7.6 cm, shows volume is maximum when a = 7.6 cm

V= 4000×7.6 -340 × (7.6)² +6× (7.6)³=13395.456 cubic cm

[ad_2]

Categories
Assignment Help

I’m having trouble finding the answer to this question

[ad_1]

Employee                                 Mary      Zoe         Greg         Ann           Tom

Cumulative Pay                       $6,800   $10,500  $8,400    $66,000   $4,700

Pay subject to FICA S.S.         $421.60  $651.00  $520.80 $4092.00 $291.40
6.2%, (First $118,000)

Pay subject to FICA Medicare $98.60 $152.25    $121.80    $957.00    $68.15
1.45% of gross

Pay subject to FUTA Taxes      $40.80  $63.00     $50.40    $396.00  $28.20
0.6%

Pay subject to SUTA Taxes   $367.20  $567.00  $453.60  $3564.00 $253.80
5.4% (First $7000)

Totals                                     $928.20 $1,433.25 $1,146.60 $9,009.00 $641.55

[ad_2]

Categories
Assignment Help

I’m having trouble finding the answer to this question

[ad_1]

Employee                                 Mary      Zoe         Greg         Ann           Tom

Cumulative Pay                       $6,800   $10,500  $8,400    $66,000   $4,700

Pay subject to FICA S.S.         $421.60  $651.00  $520.80 $4092.00 $291.40
6.2%, (First $118,000)

Pay subject to FICA Medicare $98.60 $152.25    $121.80    $957.00    $68.15
1.45% of gross

Pay subject to FUTA Taxes      $40.80  $63.00     $50.40    $396.00  $28.20
0.6%

Pay subject to SUTA Taxes   $367.20  $567.00  $453.60  $3564.00 $253.80
5.4% (First $7000)

Totals                                     $928.20 $1,433.25 $1,146.60 $9,009.00 $641.55

[ad_2]

Categories
Assignment Help

__________________is the ability of an individual , families, group, community or organization to recover from adversity and resume functioning even when suffering serious trouble, confusion, or hardship.

[ad_1]

Age group that was found to benefit from language enhancement are the children  who are in the kindergarten, whose age are from 5-7 years old. It is in language enhancement, it is a way of being able to understand and develop language skills in order to communicate. The reason why they benefit most because as they start to go to school, it is essential for them to learn this because it is a way of communicating to their teachers and classmates. It is also a way for them to understand and cope up with their studies as they start to go to school.

[ad_2]

Categories
Assignment Help

Who do you learn from this present lesson could have avoided trouble if he or she had avoided temptation? Nausicaa Paris Agamemnon Cassandra Ajax select all that apply

[ad_1]

Answer:Leo Tolstoy wrote the novella The Death of Ivan Ilyich to criticize the emerging middle class of modern Russia in the nineteenth century. Ivan Ilyich, his family, and his friends are part of this budding middle class. Tolstoy’s aim in writing this novella was to criticize the thoughts and the approach of middle class people toward their families, their jobs, and society. He used the life of Ivan Ilyich to demonstrate all the aspects of the middle class that he believed were wrong. Tolstoy portrays Ivan Ilyich as a man whose life decisions are based on social acceptance. He chooses his friends and even his wife based on their social standing. When he starts to find his family life unpleasant because of his wife’s constant nagging, he limits his interactions with the whole family. Instead, he seeks comfort in his work. He assumes a formal relationship with his family members, particularly his wife. This change in his feelings and attitude toward his family does not seem strange to him. On the contrary, getting away from his family becomes his life goal:  

This aloofness might have grieved Ivan Ilyich had he considered that it ought not to exist, but he now regarded the position as normal, and even made it the goal at which he aimed in family life.

Tolstoy deplored the middle-class habit of maintaining distance with family members in private but keeping up appearances of closeness for the public. Tolstoy shows his character Ivan Ilyich making the effort to maintain this detachment from his family members while ensuring that his family appears on the outside to be a regular and happy family. Even when he has to be at home with his family, he makes sure that they have guests. That way, he can avoid confrontations or meaningful discussions with his family:

His aim was to free himself more and more from those unpleasantnesses and to give them a semblance of harmlessness and propriety. He attained this by spending less and less time with his family, and when obliged to be at home he tried to safeguard his position by the presence of outsiders.

Ilyich’s work soon becomes an obsession, and everything else, including his family is secondary to his job:

The chief thing however was that he had his official duties. The whole interest of his life now centered in the official world and that interest absorbed him.

Through Ivan Ilyich, Tolstoy portrayed a class of people who make determined efforts to escape human contact and suffering by seemingly living in denial. They are people who run away from love and relationships, and they are unwilling to reflect on their lives. Instead, they choose to exist in their self-centered world until they are jolted into reality. In Ivan Ilyich’s case, this jolt comes in the form of his illness in chapter 4.  

Tolstoy would not have agreed with Ivan Ilyich’s priorities. Unlike Ivan, Tolstoy looked inward throughout his adult life. He searched for a deeper meaning and purpose, especially in regard to his political and religious ideals. While those ideals eventually caused Tolstoy to avoid his wife, he generally had a close relationship with his family. By all accounts, he seemed very much a man who loved and cherished his wife and their 10 children. While Tolstoy was dedicated to his writing, his family seemed to inspire him, rather than get in the way of his literary genius. His wife was involved in his work, having transcribed most of his writing. Even Tolstoy’s last days were spent on a pilgrimage that he embarked on with his youngest daughter.

Explanation:

[ad_2]

Categories
Assignment Help

Which of the following is true about President Coolidge? Select one: a. He died while in office of heart trouble. b. He was pro-business. c. He allowed corrupt officials to accept bribes. Incorrect d. He opposed big business.

[ad_1]

1. Washington decided against becoming “king” of the United States. After risking his life and the lives of his troops to lead the fight for independence, Washington returned the power to the people and the representatives they elected. He wanted a free, democratic and united country.

2. Faced with individual state war debts, runaway inflation, and a poor economic outlook, Washington tasked Alexander Hamilton with directing financial policy. Washington then supported his new treasury secretary’s then-radical idea to create a centralized Bank of the United States that would help make the new country’s economy strong through a more stable paper currency. Despite opposition, the bank was chartered and headquartered in Philadelphia.

3. Washington stayed neutral during the war in Europe between the English and French, proclaiming that the U.S. would remain “friendly and impartial towards the belligerent powers.” He also realized that his newly created country didn’t have the strength or stability to fight someone else’s battle. By doing so, he went against the recommendations of Secretary of State Thomas Jefferson, who was pro-French, and Hamilton, who was pro-British. 

4. He personally ensured that the U.S. government would enforce its laws by mobilizing troops to squelch the Whiskey Rebellion, fought as a protest of a tax imposed on whiskey. 

5. The ratification of the Bill of Rights happened on Washington’s watch, and granted many of the personal freedoms that Americans still enjoy today, such as the right to a trial by jury, the right to bear arms, protection against illegal searches, and free speech. It was ratified on Dec. 15, 1791.

6. In his first term, Washington joined the states together and helped form the federal government. He didn’t interfere with the policy-making powers that he believed Congress had been given by the Constitution. He also declined to run for a third term in office, establishing a precedent of the two-term president.

[ad_2]

Categories
Assignment Help

Kelly is reading a book written from the point of view of a little girl. In the story, the little girl describes her experiences and all the trouble she causes. Which type of narrator does this describe? A.omniscient third person B.limited third person C.naïve first person

[ad_1]

Here is the full excerpt for this question,
She dwells with Beauty–Beauty that must die; And Joy, whose hand is ever at his lips Bidding adieu; and aching Pleasure nigh, Turning to poison while the bee-mouth sips: Ay, in the very temple of Delight Veil’d Melancholy has her sovran shrine, Though seen of none save him whose strenuous tongue Can burst Joy’s grape against his palate fine; His soul shall taste the sadness of her might, And be among her cloudy trophies hung.

the type of figurative language used in this excerpt is: Personification

Personafication is a form of figurative language that gives human attribute into a non-living object. From the excerpt, we can see it on: His soul shall taste the sadness of her might, (Soul is a non-living object that couldn’t taste anything)

[ad_2]

Categories
Assignment Help

To read my essay u might need to zoom but Anyway HELLPPP I’m been having trouble with I’m intro and the 3rd paragraph PLEASE HELP also read my argument essay and tell me I NEED HELP for paragraph three my evidence are it can hold thousands of book within screen and it Reduces back injuries and I CANT WRITE IT PLEASE HELP I BEG U

[ad_1]

[Your address]
[Your city, state, zip code]

[Today’s date]

[Name of contact person (if available)]
[Title]
[Company name]
[Street address]

[City, state, zip code]

Dear [Contact Person/business]

This letter is to address an issue I experienced while being serviced by one of your staff at (random grocery store), where I purchased a large amount of goods from (store name) on the (date before the letter was sent).

I am severely dissatisfied with your customer service, for a number of reasons. Firstly, the cashier was extremely rude and impolite, and when I reminded (him/her/other) that I was paying for these goods and service, (he/she/other) began a heated argument. The situation became even more discourteous as my children joined me at the cashier’s station.  The cashier, who was identified as (name), then went on to charge me more than I owed and threatened to call the police if I did not vacate the premises. I enclosed a copy of the receipt I was given with this letter.

Unfortunately, the problem remains unresolved. To resolve this issue, I am asking that you (A) provide a complete refund of my purchase, and (B) terminate the employ (name). If not, I am threating legal action.

Please contact me within 7 days to confirm that you will concede with my request.   I have prepared a complaint to be submitted to my legal agencies for investigation.  I will not file the complaint if you resolve the problem within this time period I have indicated. 

Thank you for your cooperation on this issue. Please contact me at (phone, email, etc…). 

Sincerely, 

(signature)

(name)

MAKE SURE YOU FILL IN THE BLANKS AND DO NOT COPY IT STRAIT OF!

THIS WAY YOU WILL NOT BE CAUGHT

[ad_2]

Categories
Assignment Help

I am having trouble understanding this problem on my homework. :/ Identify the complete adjective clause. Dad is the only one with whom you can discuss this plan. Dad is the only one the only one the only one with whom the only one with whom you can discuss this plan with whom with whom you can discuss with whom you can discuss this plan you can discuss this plan

[ad_1]

Answer:

1)  I

2) D

3) F

4) G

5) E

6) A

7) J

8) H

9) B

Explanation:

1) Revision= change in content or arrangement of a piece of writing.

After a piece of writing is completed, revision is carried out so one makes sure there is nothing wrong or missing.

2) First draft= a first copy; preliminary version.

It is the equivalent to a demo in music: before releasing an album, a band records pre-versions of their songs. It is only after it that it will all be mixed and released. Writers do the same, that is, they write a first draft before the actual book is revised, proofread and released.

3) Prospective= possible or future.

That which is expected to happen. A prospective writer is someone who is expected to become a writer.

4) Style=  a writer’s characteristic way of expressing ideas or describing things.

Edgar Allan Poe’s style involves a lot of somber ideas and thoughts, which are conveyed in a lucid yet desperate manner.

5) Critique= written evaluation; critical essay.

It is an art term, meaning a critical analysis or a critical evaluation of a work of art.

6) Critic=  one who evaluates or judges each answer.

It is the person who carries out the critical evaluation mentioned above.

7) To Proofread= to examine a written or printed work for mistakes and typing errors.

It is essential, since human faults always happen. During proofreading, subtle mistakes are usually found, such as misspelled words and commas put in the wrong place.

8) Figure of Speech= an imaginative use of language.

It is when language is used in a non-literal way. We are talking about metaphor, analogy, personification, hyperbole, etc.

9) Outline= an organization plan for writing.

It is a preliminary plan for writing. It is a pre-writing strategy, which contains the main topic, the plot, the characters, etc.

P.S.: letter C- C) the central idea of the story- was left without a matching word. Therefore, I will take the liberty to say the central idea of the story is its theme.

[ad_2]

Categories
Assignment Help

I really need help with number 35 I'm having some trouble with it can someone please help and if you can please explain it for me thank you so much and have a good day! ~Chan

[ad_1]
I really need help with number 35 I’m having some trouble with it can someone please help and if you can please explain it for me thank you so much and have a good day! ~Chan
[ad_2]

Categories
Assignment Help

Drawing from the passage, how does Bertie feel about Gussie? (5 points) Bertie dislikes Gussie, especially when involving Aunt Agatha. Bertie is indifferent to Gussie, because Gussie seldom visits. Bertie is sorry for Gussie, because Gussie is always getting into trouble. Bertie knows Gussie well, especially that Gussie tends to get into trouble.

[ad_1]

#1) Why does jack want to become leader?

Answer: I believe that the reason why he wants to become leader is because he wants power. He gets tired of the rules and the way Jack and Piggy constantly reprehend his actions. For this reason he wanted to become leader and have the power to decide how things should be done and if they are right or wrong.

#2) Which event foreshadows the boy’s descent into savagery

Answer: Out of all the options that are presented the one that represents the event that foreshadows the boy’s descent into savagery is A) Jack punches piggy in the stomach and smacks his glasses off.

#3) What does the cracking of a lens of piggy’s glasses represent?

Answer: The cracking of a lens of piggy’s glasses represent A) another blow to the power of reason and logic on the Island. The boy start ignoring their morality and start listening to their instincts.

#4) Why does jack most likely steal piggy’s glasses?

Answer: The options that best represents why Jack most likely steals piggy’s glasses is D) Jack wants control over the boys. The reason being that the glasses are what they use to light a fire and try to send a signal for help. This means that whoever obtains them has the power to survive.

#5) Why does Jack most likely steal piggy’s glasses?

Answer: The options that best represents why Jack most likely steals piggy’s glasses is D) Jack wants control over the boys. The reason being that the glasses are what they use to light a fire and try to send a signal for help. This means that whoever obtains them has the power to survive.

#6) Which is a defining aspect of Rogers character ?

Answer: Out of all the options that are available the one that is a defining aspect of Rogers character is answer choice C) Roger takes advantage of the island environment to act on his most immoral impulses. He was cruel from the start and their circumstances only fueled his instincts to act as a savage. He also murdered piggy hitting him with a rock.

#7) What does the pig’s head symbolize?

Answer: The one that best represents what the pig’s head symbolizes is answer choice A) The decent into savagery. It represents lawlessness and violence and it indicates the boy’s lose of all morality and civilization.

#8) Why is Simon’s murder the climax of the novel?

Answer: I believe that Simon’s murder is the climax of the novel B) because it’s where the action reaches a critical turning point in the story.

#9) Why does one of the boys at the beginning of the novel compare their experience on the island to that of the characters in coral island?

Answer: The option that best represents why one of the boys at the beginning of the novel compares their experience on the island to that of the characters in coral island is A) Because he thinks they will have an adventure like the boys did in the coral island.

I hope it helps, Regards.

[ad_2]

Categories
Assignment Help

Can anybody help me with this? Im having trouble

[ad_1]
Can anybody help me with this? Im having trouble
[ad_2]

Categories
Assignment Help

Which excerpt shows logos? A. “Next thing he knew, Newsome was being marched into a live lineup at the police station . . .” B. “Newsome and Emerson didn’t even look alike. Newsome was nearly three inches taller. Newsome had a mole on his nose. Emerson didn’t.” C. “Thanks to a generation’s worth of research, we know an awful lot about the fickleness of memory.” D. “Still, the practice draws plenty of resistance from police and prosecutors who worry that . . . police departments with small staffs will have trouble finding someone who is unfamiliar with a case . . .”

[ad_1]

Answer:

a. While a metaphor is limited in length, an extended metaphor is developed over the course of a poem.

Explanation:

In general, a metaphor is a figure of speech that asserts that one element (person, animal, thing, quality, event, etc.) is similar to another element that in reality, or literally speaking, are not related in any way. While a metaphor is limited in length, an extended metaphor is developed over the course of a poem or throughout a series of sentences in a paragraph

For example, “A dream itself is but a shadow” is a metaphor, its length is limited. And one example of a extended metaphor can be understood with the following poem “Hope is the Thing with Feathers” by Emily Dickinson:

Hope is the thing with feathers

That perches in the soul,

And sings the tune – without words,

And never stops at all,

And the sweetest in the gale is heard;

And sore must be the store

That could abash the little bird

That kept so many warm.

I’ve heard it in the chilliest land,

And on the strangest sea;

Yet, never, in extremity,

It asked a crumb of me.

[ad_2]